Overslaan naar content

Open sollicitatie

Op locatie
  • Delft, Zuid-Holland, Nederland
  • Vilvoorde, Vlaams Gewest, België
+1 meer

Functieomschrijving

Bij Festo zijn wij continu in beweging, waardoor ons vacature-aanbod regelmatig verandert. Staat de vacature die je zoekt niet online, maar wil je toch graag bij ons werken? Schrijf je dan in voor onze Talent Pool door ons jouw open sollicitatie te sturen.

Functies waarvoor een vacature is geplaatst, zijn altijd gebaseerd op een concrete vraag en gerichte sollicitaties bieden daarom meer kans op succes. Bij vacatures doen wij vaak een beroep op onze Talent Pool. Maar ook proactieve sollicitaties kunnen interessant zijn voor Festo, bijvoorbeeld als een functie gepland is, maar nog niet gepubliceerd.


De procedure

Als wij je open sollicitatie ontvangen, dan kijken wij bij het team dat zich bezighoudt met jouw vak- of interessegebied of er op dat moment een geschikte vacature is of binnenkort ontstaat. In dat geval nemen wij contact met je op.

Is er geen geschikte vacature, dan is het mogelijk dat wij jouw brief en CV nog gedurende een aantal maanden bewaren. Ontstaat er binnen die periode alsnog een (mogelijk) geschikte vacature, dan nemen onze HR Business Partners contact met je op.

Nemen we na 6 maanden toch geen contact met je op? Wegens privacy redenen en ter bescherming van jouw persoonsgegevens worden jouw documenten uit ons bestand verwijderd. Op deze manier dragen we zorg voor actuele bestanden.

Vereisten

Wil je een open sollicitatie sturen en zo in onze Talent Pool terecht komen? Leuk! Upload dan je CV en je motivatiebrief. Het is belangrijk om in je sollicitatiebrief aan te geven :

- Welke functie en welk werkgebied je voorkeur hebben

- Waarom je graag bij Festo wil komen werken

of