Overslaan naar content

Customer Care Agent

Op locatie
 • Vilvoorde, Vlaams Gewest, België
CIC

Functieomschrijving

Neem jij geen genoegen met zomaar een vacature, en bied je met jouw ambitie de juiste oplossing en de beste service aan je klanten? Dan zoek je naar die vacature waar je met jouw kennis en flexibiliteit techniek en commercie kunt combineren.

Als je dat bovendien ook nog eens kunt doen bij Festo, koploper en marktleider binnen ons mooie vakgebied, waar innovatie en onderlinge verbondenheid hand in hand gaan, is dit de vacature die matcht met jouw drive.

Customer Care Agent bij Festo in Vilvoorde
(voltijds)

Dit ga je doen als Customer Care Agent

Samen met jouw team van het Customer Interaction Centre en je collega's van Sales sta je garant voor het leveren van optimale ondersteuning aan klanten. Of het nu gaat om een technische vraag, engineering lite of een vraag over prijs en levertijd: jij komt met een pasklare oplossing. En dat je daarbij commerciële kansen niet onbenut laat, is voor jou vanzelfsprekend. Zo creëer je steeds weer een win-winsituatie waarbij zowel de klant als de organisatie tevreden zijn over het resultaat dat jij behaalt.

Concreet betekent dit dat jij als Customer Care Agent bij Festo:

 • het eerste aanspreekpunt bent voor klanten,
 • een betrouwbare gesprekspartner bent voor klanten,
 • vragen, projecten, orders en offertes beoordeelt en zo nodig met je collega's bespreekt. Denk aan vragen en projecten op het gebied van mechatronica, pneumatiek en elektrotechniek.
 • technologische oplossingen specificeert en vertaalt,
 • de verkoop van onze producten en diensten verder uitbouwt en leads genereert.

Dit is Festo

Grote kans dat je wel eens met componenten en/of oplossingen van Festo hebt gewerkt. Want Festo is wereldwijd marktleider als het gaat om industriële automatiseringsprocessen op maat en levert aan vrijwel alle technische opleidingen in België de opleidingsmiddelen waarmee studenten het technische vak leren. Van advies tot ontwerp, van installatieservices tot het geven van trainingen aan operators en technici: Festo biedt het allemaal. Wereldwijd werken er ruim 21.000 mensen bij Festo, waarvan zo'n 53 medewerkers in België. Innovatie en betrokkenheid kenmerken dit familiebedrijf, dat al ruim 95 jaar en in België meer dan 56 jaar bestaat.

Als Customer Care Agent versterk jij het Customer Interaction Centre team. Dit gedreven en ervaren team onderhoudt het contact met alle klanten van Festo. Samen zetten ze alles op alles om alle klanten een optimale ondersteuning te bieden, en om het doel te realiseren. De onderlinge verbondenheid binnen het team is groot en er wordt veel gedeeld.

Vereisten

Basis tot succes

Goede oplossingen en adviezen vragen om technisch inzicht, een commerciële inslag, flexibiliteit en een tikkeltje lef. Dat heb jij. En je hebt een werkwijze waarbij je de klant centraal stelt, aanpakt, snel schakelt en verwachtingen goed managet. Je neemt initiatief, staat je mannetje en pikt dingen snel en graag op. Het motto 'verwachtingen wek je niet alleen, maar kom je vooral na' omschrijft jouw manier van (samen)werken, oplossen, adviseren en ondersteunen. En daar blijft het niet bij. Jouw enorme drive om alles uit je rol als Customer Care Agent te halen zien we ook terug in je achtergrond. Zo heb jij:

 • in ieder geval een technische opleiding afgerond of gevolgd, bij voorkeur in de richting mechatronica, werktuigbouwkunde of elektrotechniek,
 • de benodigde knowhow als het gaat om techniek. Je hebt een aantal jaren technische werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in industriële automatisering,
 • ervaring met relatiebeheer. Je bent contactueel, communicatief, leergierig en sociaal ijzersterk.
 • kennis van een ERP- en CRM-pakket is een plus,
 • een goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Verbaal en schriftelijk kun jij je uitstekend redden.

Festo biedt jou als Customer Care Agent

Een pittige en uitdagende voltijdse functie in een informele werkomgeving die volop in beweging is. Stilstaan is geen optie en veranderingen zijn aan de orde van de dag. Goede begeleiding, een uitgebreid inwerktraject en producttraining zorgen dat jij mee kunt in deze dynamiek. Verder kun je rekenen op:

 • een goed, competitief salaris,
 • de intentie om een langdurig dienstverband aan te gaan,
 • een bonusregeling,
 • 32 vakantiedagen,
 • veel ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen.

Jouw ambitie waarmaken?

Combineer jij techniek en commercie tot de oplossingen op maat? En zet jij je drive om in een optimale service aan je klanten? Mooi. Stel je dan aan ons voor door te reageren op de vacature Customer Care Agent bij Festo in Vilvoorde.

Stuur je cv en motivatie in via de button 'Reageer op deze vacature' op https://festo.recruitee.com.

of